magyar English hrvatski
Home > Kezdőlap > Pályázatok > Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

/files/5715/8564/7635/projekt-tabla_1.jpg

MUNKAHELYI KÉPZÉSEK TÁMOGATÁSA AZ SMHV
ENERGETIKA KFT. MUNKAVÁLLALÓI SZÁMÁRA

Kedvezményezett neve: SMHV Energetika Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Munkahelyi képzések támogatása az SMHV Energetika Kft. munkavállalói számára

Szerződött támogatás összege: 13 671 951 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt befejezési dátuma: 2020.10.30

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00415

 


Projekt leírás:

 

A társaság 2003-ban alakult családi vállalkozásként Simó Villamossági Kft. néven, amely akkoriban még elsősorban villanyszerelési tevékenységet végzett. 2015 óta általános jogutódként – név- és székhelyváltozást követően – a vállalkozás SMHV Energetika Kft. néven aktív szereplője a villamos ipari piacnak. A cég fő tevékenységként jelenleg a kis- és középfeszültségű hálózatok, közvilágítás és napelemes rendszerek tervezését, létesítését, üzemeltetését valamint fogyasztói csatlakozók kiépítését, mérőcserével kapcsolatos tevékenységet, mélyépítési és földmunkákat végez. A vállalkozás piaci helyzete stabil.

 

A projekt keretében összesen az alábbi 8 képzés valósult meg:

Energia átalakító berendezés kezelője,

Kisfeszültségű kábelszerelő,

Emelő gépkezelő (kosárkezelő),

Középfeszültségű kábelszerelő,

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő,

Hatékony munkavégzés,

Motorfűrész kezelő,

Targoncavezető.

 

Összesen 45 fő munkavállaló bevonásával, sikerrel megvalósítottuk a képzési projektet, amelynek előnyeit, hasznát a mindennapi működés során is tapasztaljuk. A képzések végén mind a 45 fő tanúsítványt szerzett, tehát sikerrel végezte el a képzéseket. Az így megszerzett tudás és képzettség révén hozzá tudnak járulni a vállalkozás hosszú távú fejlődéséhez, valamint a szolgáltatás színvonalának és minőségének folyamatos javulásához.

 

projekt-tabla_2.jpg

KOMPLEX VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
BEVEZETÉSE AZ SMHV ENERGETIKA KFT.-NÉL

  • Kedvezményezett neve: SMHV Energetika Kft.
  • Szerződött támogatás összege: 23.888.000 Ft
  • Támogatás mértéke: 40%
  • Hitel összege: 59.720.000 Ft.
  • Hitel mértéke: 50%
  • Projekt befejezési dátuma: 2019.12.31
  • Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00861
Projekt leírás:
 

A cég jelenleg semmilyen rendszerrel nem rendelkezik, emiatt a vállalati folyamatok egyre átláthatatlanabbak.Jelen projekt keretében egy komplex vállalatirányítási rendszer kerül bevezetésre, melynek 12 funkcionális területe lefedi a vállalat különböző üzemelési területeit. Egyes modulok felhő alapúak, egyesek helyben telepítettek.

A projekt költségvetése a helyben telepített modulok tekintetében a szoftver licensz díját, felhő alapú modulok esetében a szolgáltatásbérleti díjat tartalmazza. Ezen költségek elengedhetetlen részét képezik a projektnek. A funkcionális területek költségén kívül a projekt tartalmazza az oktatás és a paraméterezés költségét is. A paraméterezés során megvalósul a rendszer testre szabása. Ez amiatt lényeges, mert így a bevezetendő SYB rendszer a cég számára még optimálisabb lesz. Ebből kifolyólag a rendszer használata megkönnyíti és meggyorsítja a napi munkavégzést. Ennek a folyamatnak az outputja maga a testre szabott rendszer, melynek díja a projekt költségvetésének legnagyobb részét alkotja. A paraméterezést követően bevezetésre kerül a rendszer, majd a rendszert bevezető cég oktatást tart az SMHV Energetika Kft. munkavállalóinak, hogy a rendszer használata zökkenőmentesen induljon. Az oktatás outputja az aláírt jelenléti ív, illetve az oktatási anyagok átadása.

A 12 funkcionális területre: vállalati CRM, értékesítés terület, humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, kontrolling és döntéstámogatás, beszerzési, logisztikai terület, táv- és csoportmunka támogatás, pénzügyi, számviteli terület, munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow), elektronikus iratkezelési rendszer, tudásmenedzsment specializált megoldás, adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás, szolgáltatásmenedzsment.

A vállalatirányítási rendszer használatának köszönhetően a munkavégzés könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válik, ezáltal a cég működése sikeresebb lesz. Ez megfigyelhető lesz az versenyképesség és üzleti eredmény növekedésén illetve a piaci helyzet erősödésén. A cég növekedése magával vonzza a további létszámbővítést. A projekt a cég tulajdonosi körére nem lesz hatással.