magyar English hrvatski
568 település
75.245 lámpatest
104.195 mérőóra csere
7.268 csatlakozó kiépítés
 

Szolgáltatásaink

Energiakereskedelem

A legjobb piaci árak mellett a fő szempontunk az ügyfél elégedettsége. Ennek érdekében telefonon és/vagy személyesen is az ügyfelek rendelkezésére állunk.

Tervezés

Cégünk többfős villamos tervezői mérnökcsapattal rendelkezik. Valamint keretszerződött és minősített alvállalkozói vagyunk a környéken működő áramszolgáltatóknak (E.ON, NKM).

Villamos hálózatépítés

Alaptevékenységeink közé tartozik a különböző kis- és középfeszültségű villamos hálózatok, rendszerek kiépítése és üzembe helyezése. Valamint meglévő villamos hálózatok GYR rendszer létesítésére való alkalmassá tétele.

Napelemes rendszerek

Lakossági napelemek, naperőművek tervezésével és kivitelézésével is foglalkozunk. Az ezen rendszerek által megtermelt egyetlen kWh energia sem megy veszendőbe a villamos hálózat korlátlan felvevőképessége miatt.

Fogyasztói csatlakozó létesítés

Cégünk az ország nagy területén végzi a fogyasztói csatlakozó vezetékek létesítését mind földkábeles, mind légvezetékes csatlakozás esetén.

Mérőhelyi tevékenységek

A régió piacvezető szereplője vagyunk a lejárt hitelesítésű mérőcserék terén. Évente több tízezer fogyasztásmérőcserét végzünk, a szükséges mérőhely-átalakítási munkákkal együtt.

Közvilágítás korszerűsítés

Cégünk jelentős szerepet játszik az ország közvilágításának felújításában. Az Önkormányzatok a közvilágítás energetikai korszerűsítésével akár 30-40%-os megtakarítást is elérhetnek.

Közvilágítás karbantartás

Az ország közvilágításának karbantartásában is jelentős szerepet töltünk be. Több karbantartási ajánlattal is rendelkezik cégünk.

24Órás

Ügyfélszolgálat

99.8%-os

Rendelkezésre állás

48órán belüli

Hibaelhárítás

Jelenleg munkatársakat keresünk!

Ha szeretnél egy kreatív csapattal dolgozni - te vagy a mi emberünk.

Részletek