magyar English hrvatski
Home > Kezdőlap > Pályázatok > Széchenyi terv plusz

Széchenyi terv plusz

/files/5616/7690/8059/A2-projekttabla-1.png

Komplex üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések megvalósítása az SMHV Kft-nél

Kedvezményezett neve: SMHV Energetika Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya: Komplex üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések megvalósítása az SMHV Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 286 956 837 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A projekt cégünk alaptevékenységének -kis- és középfeszültségű villamos hálózatok, rendszerek kiépítése- fejlesztéséhez járult hozzá. A beruházás keretében telephelyünk megújult -új kerítés és parkolók kerültek kialakításra, két épület átalakításra került. A háromszintes irodaház fejlesztésének indokoltságát az adta, hogy elrendezésében és állagában is elavult volt. A fejlesztés által használhatóbb elrendezést és jobb körülményeket tud biztosítani az épület az irodai személyzetnek. A másik, kisebb irodaépületben került kialakításra a fizikai dolgozók részére öltöző és vizesblokkok.

A projekt keretében eszközbeszerzésre is sor került: darus és emelőkosaras felépítmények, földmunkagépek, mini kotrógép, targonca, mérőberendezések és műszerek szolgálják a hatékonyabb munkavégzést. A megvásárolt eszközök által cégünk gyorsabb, precízebb és komplexebb szolgáltatást tud nyújtani ügyfelei számára, növelve ezáltal versenyképességét.

 A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.10.27.